Yarım soğan (mor yada gümüş karar sizin)
2 tane kornişon turşu
1 yemek kaşığı kapari
1 yemek kaşığı mayonez
1 tatlı kaşığı hardal
2 yemek kaşığı ranch sos (yoksa mayonez de olur)
100 gr labne peyniri
1 yemek kaşığı limon suyu
1 yemek kaşığı sirke
2 yemek kaşığı mısır
Yarım çay kaşığı tuz
Karabiber
2 paket suda ton balığı
Yeterli miktarda tost ekmeği
Nasıl Yapılır?
Soğan, kornişon ve kapariyi çok küçük doğrayın. Ton balığı hariç diğer malzemelerle karıştırma kabında iyice karıştırın. Balıkların suyunu süzüp karışıma ekleyin. Tost ekmeğinin üzerine bolca sürün üzerine bir dilim daha ekmek kapatın. Çaprazlamasına ikiye kesip servis yapın.
BU TARİFİN İPUCU
Ton balıklı karışımı buzdolabında 3 gün saklayabilir, yiyeceğiniz zaman sandviç yapabilirsiniz.