ÜYE GİRİŞİ Hesabınız yok mu ? veya ÜYE OL
Paçanga Böreği
Paçanga Böreği
TARİF DEFTERİNİZE EKLEDİNİZ

Pastırma yemenin en güzel hali

  • KAÇ KİŞİLİK
    4 Kişilik
  • HAZIRLAMA
    10 Dakika
  • PİŞİRME
    10 Dakika

Paçanga Böreği için Malzemeler

    -8 dilim çemeni sıyrılmış pastırma -2 orta boy domates (kabuğu ve çekirdekleri alınmış) -2 sivri biber (ince ince kıyılmış) -150gr taze kaşar peyniri (küçük küpler halinde doğranmış) -1 tane yufka (8e bölünmüş) -Kızartmak için sıvıyağ

Nasıl Yapılır?

Malzemeleri listede verildiği şekilde hazırlayın. Domatesin çekirdeklerini mutlaka alın yoksa böreğinizin içi gereğinden fazla ıslak olur.

Kestiğiniz yufkaların geniş bölümüne önce pastırma, üzerine domates sivri biber ve en son küp doğradığınız kaşar peynirlerini ekleyip çok sıkı olmayacak şekilde sarıp ucunu su ile ıslatıp kapatın.

Bütün börekleri sarma işlemi bitince bekletmeden yağınızı ısıtın. Orta harlı ateşte börekleri kızartın. Pişen börekleri bir peçete üzerinde fazla yağını aldıktan sonra servis yapın.

BU TARİFİN İPUCU

Böreklerinizi kızarttığınız zaman bekletmeden servis yapın.

Yapılışı İzle
Yorumlar ( 0 )
BU TARİF İÇİN Henüz Hiç Yorum Yapılmamış :(
YORUM BIRAKMAK İÇİN GİRİŞ YAPIN

Hoşunuza gidebilecek tarifler DAHA FAZLA TARİF

Bu Haftanın Anketi
Yeni tariflerden haberdar olun