ÜYE GİRİŞİ Hesabınız yok mu ? veya ÜYE OL
BOHÇA KEBABI
BOHÇA KEBABI

BU YEMEK SOFRANIN YILDIZI OLUR

  • KAÇ KİŞİLİK
    5 Kişilik
  • HAZIRLAMA
    30 Dakika
  • PİŞİRME
    20 Dakika

BOHÇA KEBABI için Malzemeler


    Sotesi için
  • -500 gr kuşbaşı et
  • -400gr mantar
  • -20 tane arpacık soğan yada 1 baş kuru soğan
  • -1 yemek kaşığı salça
  • -1 yemek kaşığı tereyağ
  • -Yarım bardak sıcak su
  • -Tuz karabiber paprika (toz kırmızıbiber)

    Krep için
  • -1 su bardağı süt
  • -1 su bardağı un
  • -1 yumurta
  • -Çeyrek su bardağı su
  • -2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
  • -1 tatlı kaşığı şeker
  • -1 çay kaşığı tuz

    Beşamel sos için
  • -1 yemek kaşığı tereyağ
  • -1 yemek kaşığı un
  • -300/350ml süt
  • -1 çay kaşığı tuz
  • - muskat
  • Üzerine kaşar peyniri rendesi

Nasıl Yapılır?

Krepleri ince pişirmeye ve etinizin suyunu çekmiş olmasına dikkat edin. Ben eti düdüklü tencerede buharı çıktıktan sonra 15 dk pişirdim. Bohçalarınızı 200c fanlı fırında kızarana kadar pişirin.

BU TARİFİN İPUCU

Kreplerinizi ince dökmeye dikkat edin.

Yapılışı İzle
Yorumlar ( 0 )
BU TARİF İÇİN Henüz Hiç Yorum Yapılmamış :(
YORUM BIRAKMAK İÇİN GİRİŞ YAPIN

Hoşunuza gidebilecek tarifler DAHA FAZLA TARİF

Bu Haftanın Anketi
Yeni tariflerden haberdar olun