Öncelikle havuçları rendeliyoruz. Isıttığımız tavaya tereyağını, havucu ve toz şekeri alıp şöyle bi terletiyoruz. Sonra suyunu ekleyip kapağını kapatıyoruz ve 8-10 dakika kadar havuçların yumuşamasını sağlıyoruz. Sonra kapağını açıp suyunu çekene kadar kavuruyoruz.
Kavurduğumuz havuçları bir kaba alıp ılımasını bekliyoruz. Ardından öğüttüğümüz bisküviyi ekleyip kıvamını bulana kadar yoğuruyoruz. Kıvamını bulunca cevizi ekliyoruz. Karışımdan küçük parçalar koparıp iyice sıkıştırdıktan sonra küçük toplar hazırlıyoruz. Bir kaba hindistan cevizi döküp toplarımızı hindistan cevizine buluyoruz. 1 saat kadar buzdolabında dinlendirdikten sonra afiyetle yiyiyoruz.
İsterseniz ceviz yerine fındıkta kullanabilirsiniz.