Öncelikle iç harcı hazırlayın. Tavaya sıvıyağ alıp küçük doğradığınız soğanı kavurun. Ardından ıspanakları ekleyin tuzunu atın kavurmaya başlayın. Ispanaklar suyunu salıp tamamen çekene kadar kavurmaya devam edin. Pul biber ve karabiber ekleyip lezzetlendirin. Bir tabağa alıp soğutun.
Bir kabın içinde yumurta, sıvıyağ, süt ve sodayı karıştırarak börek sosunu hazırlayın. Büyük kare fırın kabının dibini yağlayın. Zemini milföyle kaplayın. Üzerine bir yufkayı ortalayarak serin. Hazırladığınız börek sosundan 1 kepçe dökün.
Üzerine diğer yufkadan bir parça koparın ve bombeler vererek yayın ve tekrar soslayın. Bir kat daha yufka bölüp yine bombeli bir şekilde yayın ve soslayın. Bir parça daha yufka yayıp sos dökmeden pişirip soğuttuğunuz ıspanağı yayın.
Kalan yufkayı üzerine kapatın ve kenarlardaki yufkaları her katı soslayarak içe doğru katlayın. En üste kalan milföyleri kapatın ve böreği dilimleyin. Kalan sosu böreğin üzerine dökün.
Pişen böreğinizi 20-30 dakika dinlendirerek servis yapın.