ÜYE GİRİŞİ Hesabınız yok mu ? veya ÜYE OL
Lokanta Usulü Mor Lahana
Lokanta Usulü Mor Lahana
TARİF DEFTERİNİZE EKLEDİNİZ

DOLAPTA UZUN SÜRE SAKLANABİLİR

  • KAÇ KİŞİLİK
    6 Kişilik
  • HAZIRLAMA
    10 Dakika
  • PİŞİRME
    0 Dakika

Lokanta Usulü Mor Lahana için Malzemeler

  • 1 Orta boy lahana
  • 1 çay bardağı elma sirkesi
  • 2 yemek kaşığı kaya tuzu (ince çekilmiş)

Nasıl Yapılır?

Lahanayı dörde bölüp ince ince kıyın. Üzerine sirke ve tuzu atıp hacmi sönene kadar ovun. Hava almayan uygun bir kabın içine alarak buzdolabına kaldırın. Bu şekilde buzdolabında 2 ay saklayabilirsiniz. İsterseniz salatalarınızın üzerine isterseniz tek başına tüketebilirsiniz. Gerçekten çok lezzetli ve vitaminli bir besin kaynağı. Salataya eklediğiniz zaman , salataya attığınız tuz ve limon oranında dikkatli olun. Sonuçta lahanamızda tuz ve sirke var.

BU TARİFİN İPUCU

Kullandığınız elma sirkesinin iyi kalitede olması salatanızın lezzetini arttıracaktır.

Yapılışı İzle
Yorumlar ( 0 )
BU TARİF İÇİN Henüz Hiç Yorum Yapılmamış :(
YORUM BIRAKMAK İÇİN GİRİŞ YAPIN

Hoşunuza gidebilecek tarifler DAHA FAZLA TARİF

Bu Haftanın Anketi
Yeni tariflerden haberdar olun