Öncelikle böreğin sosunu ve iç harcını hazırlayın. Bir karıştırma kabında yumurta, süt, sıvı yağı iyice karıştırın. Maydanozu küçük küçük doğrayın ve ezilmiş peynirle karıştırın.
Börek tepsisinin tabanını yağlayıp bir tane yufkayı bütün olarak serin. Sostan üzerine gezdirip kalan yufkadan parçalar kopararak döşeyin ve tekrar soslayın. Üç kat yufka olunca iç harcı eşit bir şekilde yufkaların üzerine yayın. Tekrar yufka ve sos ekleyerek tüm yufkaları bitirin. Kalan harcın içine bir tane yumurta ekleyip çırpın ve en son kata dökün. Böreğinizi porsiyonlara ayırın. Bir şişe sodayı üzerine dökün.
Vaktiniz varsa üzerini sarıp bir gece buzdolabında dinlendirin. Vaktiniz yoksa 1-2 saat dinlendirin. Dolaptan çıkan böreği yarım saat oda ısısında dinlendirdikten sonra 200c fırında kızarana kadar pişirin. Pişen böreği 10-15 dakika dinlendirdikten sonra dilimlediğiniz yerlerden tekrar keserek servis yapın.
Böreğinizin çıtır kalması için piştiği zaman üzerine birşey kapatmayın.