ÜYE GİRİŞİ Hesabınız yok mu ? veya ÜYE OL
Tereyağlı Erişte Pilavı
Tereyağlı Erişte Pilavı

MİSS GİBİ TEREYAĞLI

  • KAÇ KİŞİLİK
    6 Kişilik
  • HAZIRLAMA
    5 Dakika
  • PİŞİRME
    15 Dakika

Tereyağlı Erişte Pilavı için Malzemeler

  • • 2 su bardağı erişte
  • • 1 Yemek Kaşığı Tereyağı
  • • 3 Su Bardağı Kaynar Su
  • • 1 Çay Kaşığı Tuz

Nasıl Yapılır?

Tereyağını tencereye alın üzerine erişteleri ekleyin biraz renk alana kadar kavurun. Üzerine kaynar suyunu ve tuzunu ekleyin. Altını kısıp pişmeye bırakan. Suyunu tamamen çekince altını kapatıp 10 dakika demlenmeye bırakın.

BU TARİFİN İPUCU

Daha aromatic bir lezzet için tereyağının yarısını ayırıp erişte piştikten sonar içine atabilirsiniz.

Yorumlar ( 0 )
BU TARİF İÇİN Henüz Hiç Yorum Yapılmamış :(
YORUM BIRAKMAK İÇİN GİRİŞ YAPIN

Hoşunuza gidebilecek tarifler DAHA FAZLA TARİF

Bu Haftanın Anketi
Yeni tariflerden haberdar olun